Η διάσημη ηθοποιός Zhang Ziyi εκδιδόταν για 1.000.000€ τη φορά!

 

 

Οι καλές αυτές μέρες της δόξας φαίνεται ότι πέρασαν για τη Zhang Ziyi η οποία εμπλέκεται στο μεγαλύτερο ίσως σκάνδαλο πορνείας και μαύρου χρήματος με κυβερνητικούς αξιωματούχους να φέορνται ως νούμερο ένα πελάτες της.

Η διάσημη ηθοποιός που της έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα, κατηγορείται ότι τα τελευταία χρόνια έχει λάβει περισσότερα από 64 εκατ.ευρώ για τις ερωτικές υπηρεσίες που προσέφερε σε ισχυρούς άντρες πολιτικούς και πλούσιους Κινέζους επιχειρηματίες.

Ανάμεσα σε αυτούς που έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή επί πληρωμή, είναι και ο πρώην υπουργός Εμπορίου Bo Xilai.

Συγκεκριμένα κατηγορείται ότι από το 2004 μέχρι το 2007 έλαβε τεράστια χρηματικά ποσά από τον Bo, ως αντάλλαγμα για τις ερωτικές της υπηρεσίες, ενώ τα 10 κρυφά ερωτικά ραντεβού μαζί του στην περιοχή του Πεκίνου, της απέφεραν περίπου 1,25 εκατ. ευρώ τη φορά!

 

 

 

Η ηθοποιός γνώρισε τον υπουργό από τον επιχειρηματία Xu Ming ο οποίος ισχυρίζεται ότι μόνο μία φορά έδωσε το ποσό των 750.000 ευρώ στην ηθοποιό για μια ερωτική συνεύρεση μαζί της το 2007.

Τα ΜΜΕ στην Κίνα μιλούν για το μεγαλύτερο ερωτικό σκάνδαλο στη μετά Μάο εποχή καθώς φαίνεται ότι αυτή είναι η αρχή του νήματος που τώρα ξετυλίγεται και όλα οδηγούν και σε άλλους υψηλόβαθμους αξιωματούχους.

H Κινέζα ηθοποιός Zhang Ziyi κάνει λόγο για συκοφαντική δυσφήμιση αρνούμενη τις κατηγορίες ότι εξέδιδε τον εαυτό της.

Ωστόσο ήδη γίνονται έλεγχοι όχι μόνο για τα παράνομα κέρδη που εισέπραττε από τις πληρωμένες υπηρεσίες που προσέφερε, αλλά και για το ενδεχόμενο φοροδιαφυγής χάρη στις παρεμβάσεις του Xu και ανώτερων αξιωματούχων της κυβέρνησης.

Sirina.TV

KanoniTV.Net KanoniTV.Net KanoniTV.Net KanoniTV.Net
This entry was posted in Κινέζες Διάσημες and tagged . Bookmark the permalink.