Η Πορνοστάρ Kiki Vidis έβαλε στην δουλειά και την.. μάνα της!

 

«Φωτιά» έχουν πάρει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την απόφαση της αυστραλιανής πορνοστάρ Kiki Vidis να παρουσιάσει και δημοσίως ένα στριπ σόου μαζί με την μητέρα της, Mia Robinson.

Συνήθως τα παιδιά συνεχίζουν την δουλειά των γονιών τους, αλλά όπως αποδεικνύεται μπορεί να συμβεί και το αντίθετο, σύμφωνα με όσα γράφει το stuff της Νέας Ζηλανδίας, για την ασυνήθιστη αυτή ιστορία.

Η Kiki Vidis, διάσημη στις ταινίες για ενήλικες στην άλλη πλευρά του πλανήτη, «σόκαρε» την Αυστραλία όταν έφερε στο προσκήνιο της αγοράς ερωτικού υλικού και την μητέρα της, Mia Robinson.

«Μερικοί έχουν περίεργες ιδέες για το τι συμβαίνει πραγματικά κατά τη διάρκεια του σόου, αλλά απλώς έχει πλάκα, χωρίς να ξεπερνά κάποια όρια», υποστηρίζει η μητέρα, ενώ η κόρη χαρακτηρίζει «σιχαμένο» το να αφορούσε οτιδήποτε παραπάνω.

Οι δύο ωραίες κυρίες θα παρουσιάσουν ζωντανά το σόου τους για πρώτη φορά δημοσίως σε έκθεση ενήλικης διασκέδασης στο Βόρειο Πάλμεστρον της Νέας Ζηλανδίας…

Πώς μπήκε η μαμά στο κόλπο
Η Βίντις όπως λέει ήθελε από μικρή να μπει στο κλάδο του πορνό και μάλιστα επειδή η Αυστραλία δεν διέθετε δική της βιομηχανία, οργάνωσε την αναχώρησή της για την Αμερική. Ως έφηβη, είχε δει μία πορνό εκδοχή των Πειρατών της Καραϊβικής και εκτίμησε ότι μπορούσε να «παίξει» πολύ καλύτερα. «Η ηθοποιία ήταν άθλια, μπορούσα να κάνω πολύ καλύτερη δουλειά», όπως είπε.

Η αποκάλυψη των πραγματικών της προθέσεων ήρθε λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και η μητέρα της περιορίστηκε να της συστήσει να μην κάτι που δεν θέλει, ή χρειάζεται ναρκωτικά ή αλκοόλ για να το αντέξει, θυμάται η Vidis. Της υποσχέθηκε επίσης ότι εάν την ειδοποιήσει, θα πάει άμεσα στις ΗΠΑ για να την φέρει πίσω.

Η ανέλιξη της Vidis στην αμερικανική βιομηχανία πορνό ήταν ταχύτατη και κάποια στιγμή «προέκυψε» και η ιδέα για μία κοινή φωτογράφηση με την μητέρα της. «Με ρώτησαν από πού πήρα αυτό το κορμί και τους είπα: από την μητέρα μου, οπότε η επόμενη ερώτηση ήταν εάν θα μπορούσαμε να φωτογραφηθούμε μαζί», λέει η Vidis.

Κάπως έτσι, η Robinson μπήκε στον κλάδο, με βασικό αντικείμενο τα διοικητικά και μία νότα… γυμνού. Οπως λέει «είμαι μία κανονική εργαζόμενη, εννιά με πέντε, Δευτέρα με Παρασκευή, που περιστασιακά, κάνω και ένα σόου με την κόρη μου, το οποίο είναι κάπως διαφορετικό, υποθέτω».

Η Vidis έχει γυρίσει περίπου 50 ερωτικές ταινίες και πλέον διαθέτει στην Αυστραλία γραφείο ανεύρεσης «ταλέντων», ενώ έχει πάρει και επαγγελματικό δίπλωμα πιλότου, καθώς προετοιμάζεται για την αποχώρηση από τον κλάδο και μία νέα καριέρα.

Στο ερώτημα εάν θα στήριζε την δική της κόρη στο να μπει στον κλάδο της ενήλικης διασκέδασης, απαντά καταφατικά. Οι περισσότεροι έχουν εσφαλμένη εικόνα για το τι συμβαίνει στον κλάδο, όπως λέει: «δεν έκανα έρωτα με δεκάδες άνδρες, εργάστηκα με πολύ λίγους, σε πολλές ταινίες. Η βιομηχανία του πορνό είναι σκληρή δουλειά, αλλά την αγαπάω»

μερικές φωτογραφίες της κόρης, Kiki Vidis

φωτογραφίες της μάνας όπως φαίνεται θα δείτε σύντομα..

KanoniTV.Net KanoniTV.Net KanoniTV.Net KanoniTV.Net
This entry was posted in PornStar and tagged . Bookmark the permalink.