Άνοιξε το πρώτο “σχολείο του σεξ”!

 

Το πρώτο στον κόσμο «Σχολείο του Σεξ» ανοίγει αυτές τις μέρες κοντά στη Βιέννη. Η Ylva Maria Thompson, διευθύντρια του σχολείου, ανακοίνωσε την έναρξη μαθημάτων του AISOS, (Austrian International School Of Sex), του πρώτου στον κόσμο σχολείου πρακτικής σεξολογίας.

Σύμφωνα με την διευθύντρια, οι σπουδαστές του AISOS θα διδάσκονται πώς θα γίνουν καλύτεροι εραστές. «Έχετε γυμνάσει το μυαλό σας, τους μύες σας, το πνεύμα σας, πόσο χρόνο όμως έχετε πραγματικά ξοδέψει στο να αναπτύξετε τις ικανότητές σας σε αυτό που πραγματικά αξίζει: τον έρωτα», αναρωτιέται η διευθύντρια στο site του σχολείου..

«Παρόλο που τα μαθήματά μας περιλαμβάνουν τόσο ιστορία όσο και θεωρία της μοντέρνας σεξουαλικότητας, η έμφαση δίνεται στο πώς μπορεί κάποιος να γίνει καλύτερος εραστής. Σεξουαλικές στάσεις, τεχνικές, ανατομικά στοιχεία, αυτές είναι οι αρχές του σχολείου AISOS. Και όλα αυτά διδάσκονται στην πράξη». Κοινώς, θα πέσει πολύ μπαλαμούτι και μάλιστα υπό την επίβλεψη και τις παρατηρήσεις των καθηγητών!
Οι εγγραφές ξεκίνησαν πριν μια εβδομάδα και ήδη μερικά από τα τμήματα είναι πλήρη.

Τα πρώτα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9 Ιανουαρίου. Για να γίνει όμως κάποιος καλύτερος εραστής δεν πρέπει μόνο να ιδρώσει, πρέπει και να πληρώσει: ένα εξάμηνο στο AISOS (το οποίο περιλαμβάνει πέντε full-term μαθήματα και άλλα τρία «εντατικά») κοστίζει 1.400€. Επίσης, τα σαββατοκύριακα θα παραδίδονται στο σχολείο και μαθήματα για ζευγάρια. Για να προσελκύσει μαθητές, αυτήν την περίοδο το σχολείο «τρέχει» και διαφημιστική καμπάνια, η οποία όμως έχει απαγορευτεί στην Αυστριακή τηλεόραση.

το είδαμε στην Sirina

KanoniTV.Net KanoniTV.Net KanoniTV.Net KanoniTV.Net
This entry was posted in Ειδήσεις. Bookmark the permalink.