Ζευγάρι έκανε σέξ στο λεωφορείο..

 

Σεξ, όχι σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου, αλλά σε δημόσιο λεωφορείο έκανε ζευγάρι στην Πενσυλβάνια. Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στις 26 Αυγούστου. Σ’ αυτό φαίνεται η Amanda Confer, 24 ετών, να κάνει σεξ με τον Randel Peterson, 32 ετών, στα τελευταία καθίσματα ενός λεωφορείου. Ο Peterson και ο συγκρατούμενός του, Joshua Schill, επέβαιναν στο λεωφορείο, ύστερα από ένα πρόγραμμα εργασίας, που επιτρέπει σε κρατούμενους να εγκαταλείπουν την κοινοτική φυλακή σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Η Confer ενημερώθηκε για το πρόγραμμα του συντρόφου της και σύντομα βρέθηκε στα πίσω καθίσματα του λεωφορείου να τον αγκαλιάζει και να τον φιλάει. Όμως, το ζευγάρι δεν θέλησε να σταματήσει εκεί. Αφού η γυναίκα έδωσε την ανήλικη κόρη της στον Schill, για να την προσέχει, έπειτα ανέβηκε πάνω στον Peterson και συνέχισαν αυτό που είχαν αφήσει στη μέση..

Όλα καταγράφηκαν στην κάμερα ασφαλείας και έτσι το ζευγάρι αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο στις 4 Νοεμβρίου, όπου θα απολογηθούν για τις κατηγορίες της συνωμοσίας, άσεμνης έκθεσης, ασέλγειας και ανάρμοστης συμπεριφοράς.

 

 

trelokouneli.gr

KanoniTV.Net KanoniTV.Net KanoniTV.Net KanoniTV.Net
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.