Πορνοστάρ “άναψε φωτιές” στο πυροσβεστικό σώμα!

 

“Φωτιά άναψε” στο πυροσβεστικό σώμα μια πορνοστάρ! Αιτία ένα πυροσβεστικό όχημα που χρησιμοποιήθηκε σε ταινία πορνό. Υπεύθυνη για την φωτιά φαίνεται να ήταν η διάσημη πορνοστάρ Charley Chase. Η νεαρή γυναίκα από το Κεντάκι πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε μια ταινία πορνό, όπου υποδύθηκε μια γυναίκα πυροσβέστη που κάνει σεξ σε όλα τα πιθανά μέρη ενός πυροσβεστικού οχήματος, με πολλούς διαφορετικούς παρτενέρ!

Κομπάρσοι στην ταινία ήταν ορισμένοι από τους πυροσβέστες..

του τμήματός του Λος Άντζελες οι οποίοι δεν “κόλλησαν” να εμφανιστούν με τις στολές τους μπροστά στο φακό της κάμερας.Μπορεί η ταινία να άρεσε στους θαυμαστές της καθώς η πορνό σταρ χρησιμοποίησε όλο το υποκριτικό της ταλέντο, ωστόσο η πυροσβεστικές αρχές είχαν άλλη άποψη, αφού θεώρησαν ότι το σκηνικό προσβάλλει το πυροσβεστικό σώμα.

Η ίδια σε συνέντευξή της τόνισε “Ζητώ συγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου. Σίγουρα δεν ήταν πρόθεσή μου να μπλεξω τους πυροσβέστες”.
Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φόρα που συμμετέχουν πυροσβέστες σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Το ίδιο είχε συμβεί πριν ορισμένους μήνες όταν και απολύθηκε ένας πυροσβέστης καθώς πρωταγωνίστησε σε πορνό ταινία φορώντας της στολή του!

Sirina

KanoniTV.Net KanoniTV.Net KanoniTV.Net KanoniTV.Net
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.